Politica de retur

Serviciul flev.eu retur in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților fleur events.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de fleur events:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personalsi sa poată fi adus la versiunea inițială de software

Cum să returnați produsele ?

Pasul 1

Împachetați bine produsele pe care v-ați hotărât să le returnați, într-o cutie sau în ambalajul original. În funcție de posibilități, utilizați toate elementele de protecție din ambalajul original, ca produsul să nu se deterioreze pe drum. Gândiți-vă că produsul trebuie returnat în starea inițială în care a fost primit.

Pasul 2

Ne contactați pe facebook, instagram, whatsapp sau telefonic și ne informați.

Pasul 3

Așteptați câteva zile. Vom prelucra comenzile returnate imediat ce va fi posibil acest lucru. De obicei asta durează 2 – 5 zile lucrătoare.

Pasul 4

O să vă anunțăm când vom verifica și prelucra comanda dumneavoastră returnată. O să returnăm banii în contul dumneavoastră. În majoritatea cazurilor, transferul banilor în contul dumneavoastră durează de obicei 2 – 5 zile lucrătoare.

Dacă aveți orice alte întrebări, nu ezitați să ne contactați prin intermediul chat-ului sau prin e-mail pe woba.design.studio@gmail.com